ESPECIALITATS

LA VOSTRA SALUT EN BONES MANS

Santiago Blanco Blasco

Cirurgia General i Aparell Digestiu.

El Dr Santiago Blanco Blasco és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa l’any 1994, amb la qualificació d’Excel·lent.

Va realitzar la seva especialització quirúrgica a l’Hospital Sant Joan de Reus fins a l’any 2001. Des d’aquest moment, forma part de l’equip del Servei de Cirurgia d’aquest hospital.

Des del 2001 és Professor Associat de la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on ha realitzat tasques docents i acadèmiques durant els darrers 10 anys.

Membre numerari de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, des de l’any 2006.

Membre de la Asociación Española de Cirujanos des del 2006.

Membre de la SECO (Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad) des de l’any 2007.

Membre numerari de la Societat Catalana de Cirurgia des del 2006.

Estada durant el mes de març de 2013, en el Institute Mutualiste Montsouris de Paris, en el Servei de Patologia Digestiva, juntament amb el Professor Brice Gayet, amb qui ha ampliat coneixements i tècniques en cirurgia laparoscòpica.

Ha participat com a ponent i assistent en nombrosos Cursos i Congressos, tant nacionals, com internacionals (Berlín, París, Estocolm, Atenes, Buenos Aires, Los Àngeles, Hamburg, etc.)

A més, ha participat en diversos projectes d’investigació (FIS), així com en l’organització de cursos i ponències.

És especialista en Cirurgia Laparoscòpica (mitjançant mínimes incisions) de l’aparell digestiu (Vesícula, reflux gastroesofàgic, malalties del colon i el recte, etc) i la paret abdominal (hèrnies i eventracions).

MÚTUES

CONTACTE

Horaris de visita

Hores convingudes

© Copyright 2013 Grup Kifa